SAPA administratorkursus

SAPA administratorkursus

Netcompany har i en årlang periode struktureret flere fysiske og online undervisningsforløb hvor en underviser gennemgår SAPA for sagsbehandlere, superbrugere og administratorer, for at give disse brugere af SAPA en god introduktion og forståelse af hvad SAPA er for en størrelse og hvad det kan.

På SAPA administratorkursus, kan dine kollegaer deltage i et fysisk eller online undervisningsforløb, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål og stille skarpt på de aspekter af SAPA som er værdifuldt for jeres organisation.

Online administratorkursus

Varighed: 6 timer, fordelt over 2 dage

Tilmeld

19. og 20. februar 2024

Tilmeld

27. og 28. maj 2024

Tilmeld

26. og 27. august 2024

Tilmeld

18. og 19. november 2024

Online administratorkursus
(helt forløb)

Bemærk at de webinarer og fysiske undervisningsforløb som vi tilbyder, kan enten være et standard, eller kommunespecifikt undervisningsforløb. Forskellen på disse, er at vores standard undervisningsforløb tager udgangspunkt i en omfattende gennemgang af hele SAPA, herunder de administrationsmoduler hvor jeres administratorer skal opsætte SAPA. Vores kommunespecifikke undervisningsforløb tager udgangspunkt i præcis de fokusområder i SAPA, som kommunerne ønsker og har behov for mere indsigt i.

Dertil tilbyder vi både faste datoer, hvor kommuner kan sende enkelte personer på kursus, samt muligheden for at bestille deres eget forløb, hvor kun kommunens brugere deltagere.

Ved tilkøb af et helt forløb for kommunen, kontakt os sapa.implementering@netcompany.com

Klasseundervisning administratorkursus

Gennem de seneste par år af udrulningen af SAPA, har Netcompany rejst rundt i landet for at undervise kommunernes superbrugere, instruktører og administratorer. For at hjælpe jeres kommune godt på vej, tilbyder Netcompany klasseundervisning ude hos jeres organisation, hvor Netcompanys konsulenter kan komme helt ind til benet ift. det som er vigtigt for jeres sagsbehandlere at vide i SAPA.

Netcompany sætter også egne lokaler til råddighed, hvis dette ønskes – dette kan dog medføre tillæg ift. booking at lokale samt morgenmad til kursister.

Har du spørgsmål til afholdelse eller ønsker du at vide mere om vores kurser?