Netcompany Academy

Netcompany Academy

Nooit stoppen met leren. Wij geloven dat dit fundamenteel is voor jouw succes en welzijn. En daarom zijn we trots om alle Netcompany-medewerkers, ongeacht hun ervaring, deel te laten nemen aan onze Netcompany Academy.

Via onze Netcompany Academy bieden we een divers aanbod van cursussen, seminars en certificeringen die zorgvuldig zijn samengesteld ter ondersteuning van jouw individuele ontwikkeling. Naarmate je verder komt in je carrière, past de Academy zijn aanbod aan om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren, je begrip van methodologieën te verdiepen, je leiderschapsvaardigheden te verfijnen en je strategisch inzicht bij te schaven.

Terwijl je door de inhoud vordert, neem je natuurlijk meer verantwoordelijkheid op je als manager en leg je contacten met je collega’s.

Jaarlijks biedt onze Academy

200

Seminars

500

Pop-up-sessies

100,000+

Uren training

»Onze toewijding aan jouw succes zorgt ervoor dat als ons bedrijf groeit, ook jouw carrière groeit. We bieden talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen, te leren en te groeien door onderdeel te worden van de Netcompany Academy.«
Britt Hoppenbrouwers

Country Managing Partner

Neem controle over je carrière

Als ervaren professional heb je waarschijnlijk al een idee van waar je carrière naartoe moet gaan. Bij ons kies je het carrièrepad dat past bij jouw vaardigheden en ambities. Elke functie en elk carrièrepad worden in detail beschreven. Op deze manier weet je precies wat er van je wordt verwacht om het volgende niveau te bereiken. Je hebt toegang tot ons op prestaties gebaseerde carrièreontwikkelingsprogramma, dat top performers beloont met versnelde vooruitgang tot Partner status.

De technologieën waar je aan werkt, variëren afhankelijk van het project en de klant, en deze diversiteit stelt je in staat om voortdurend je technische vaardigheden te ontwikkelen. Om je carrière te ondersteunen en je te helpen je volledige potentieel te bereiken, word je bijgestaan door je eigen toegewijde mentor. Dit zal een collega IT-expert zijn binnen het bedrijf.

Deel je kennis

Het delen van kennis en het helpen van collega’s over teams en locaties heen is altijd essentieel geweest voor ons succes. We werken in teams en hebben een open en ondersteunende cultuur waarin je altijd een collega of manager om hulp kunt vragen.

Kennisdeling is eenvoudig via onze Netcompany Centres of Excellence (CoE). De CoE’s zijn interne op kennis gebaseerde gemeenschappen die alles behandelen, van specifieke technologieën tot methodologieën. Dit betekent dat er altijd iemand binnen het bedrijf klaar staat om je technologievragen te beantwoorden. Het betekent ook dat je kunt leren van de beste IT-professionals in de branche – ongeacht je locatie.