Ontwikkel je management­vaardigheden

Ontwikkel je management­vaardigheden

Als ervaren medewerker bij Netcompany ontwikkel je leiderschapsvaardigheden binnen vier gebieden: mensen, leiderschap, management en vakgebied – afhankelijk van je gekozen carrièrepad.

Door het ontwikkelen van deze vaardigheden word je beter in het motiveren van je team, hen helpen om te leren en te groeien, en uiteindelijk om van hun functies te genieten. Je verwerft het vermogen om ambitieuze doelen te stellen en ervoor te zorgen dat je team deze op een efficiënte en passende manier kan bereiken.

Beheersing van Manageriële Uitmuntendheid

Je leert snel hoe je structuur kunt opzetten, hoe je een duidelijk overzicht kunt krijgen van dagelijkse taken en hoe je processen kunt opzetten die deze uitvoeren. Belangrijk is ook dat je leert plannen en beslissingen leert nemen op basis van technisch inzicht, ervaring en kennis – inclusief taak- en projectramingen. Dit omvat het beheren van de verwachtingen van de klant en het tijdig en volgens de afgesproken kwaliteit opleveren van de teamresultaten.

Zelfs als je geen carrière als project- of teammanager wilt nastreven, is het begrijpen en ontwikkelen van managementvaardigheden een uitstekende basis voor elke ervaren medewerker.

Stel je voor

een kans om te werken aan een aantal van de grootste en meest innovatieve transformatieprogramma’s en IT-projecten ter wereld, waarbij je een sleutelrol speelt in het leveren van technologie en het veranderen van hoe enkele van de meest erkende merken ter wereld presteren. Hier krijg je precies die kans.

»Ik word voortdurend uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen en samen met teamleden de best mogelijke dienst te leveren aan onze klanten.«

Nicoliene Bakkenes

Team Manager