IT’ers leiden IT’ers

IT’ers leiden IT’ers

Door een richting vast te stellen, inspiratie te bieden en anderen te motiveren, streven wij als organisatie ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen oprecht zijn volledige potentieel kan maximaliseren.

Hier leiden IT’ers andere IT’ers. Dit is fundamenteel en uniek voor onze manier van zakendoen, omdat het je optimale omstandigheden biedt om te leren van je collega’s, je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en de volgende stap in je carrière te zetten richting meer verantwoordelijkheid.

Lange termijn mentorschap

Alle medewerkers van Netcompany krijgen een persoonlijke mentor toegewezen, iemand met wie je kunt praten over professionele ontwikkeling en loopbaandoelen. De mentor-mentee-relatie is langdurig en biedt een concrete visie op de carrièremogelijkheden die in het verschiet liggen. Met een mentor is continue ontwikkeling gegarandeerd – zelfs als je naar andere teams gaat, aan verschillende projecten werkt en uiteindelijk met verschillende projectmanagers samenwerkt.

»Mentorschap in de IT is als het delen van een kaart in een complexe doolhof. De mentor geeft niet alleen aanwijzingen, maar leert de leerling ook hoe ze hun eigen kaart kunnen maken, zodat ze anderen kunnen leiden in het vinden van de juiste weg naar succes.«
Caspar de Baat

Senior Test Specialist

Alle mentoren

zijn ervaren medewerkers die in dezelfde positie hebben gezeten als jij, en vanaf de dag dat je zelf een manager wordt, zul je zelf mentor zijn voor een minder ervaren collega. Naast je reguliere mentorbesprekingen kun je altijd contact opnemen met je mentor om over werk te praten.