Er du nysgerrig på AI?

Så er det her event noget for dig. Tilmeld dig og bliv klogere!

Få indsigt i udviklingen af Easley AI og prøv kræfter med en AI-case.

I Netcompany bruger vi AI aktivt som en integreret del af vores daglige arbejde, og vi vil gerne dele ud af vores viden på området. Derfor inviterer vi indenfor til et spændende AI event for IT-studerende d. 22. november, hvor du også får en introduktion til vores interne Easley AI-system.

I løbet af aftenen bliver du klogere på udviklingen Easley AI og får mulighed for at løse en AI-case. Casen er dialogbaseret, hvor I i grupper vil samarbejde om at finde innovative løsninger vha. AI til at løse nogle af de udfordringer, virksomheder i dag kan stå over for.

Tilmeld dig eventet ved at udfylde tilmeldingsformularen. Bemærk, at du ikke er tildelt en plads, før du har modtaget en personlig bekræftelse på mail. Du får svar senest torsdag d. 16. november, hvor tilmeldingsfristen udløber. Eventet afholdes på dansk.

  • Onsdag d. 22. november kl. 17.00
  • Strandgade 3, 1401 København K

Mød manden bag Easley AI

Aftenen byder på en spændende fortælling om vores interne rejse med AI, og du får blandt andet mulighed for at møde den tekniske leder af Easley AI, Mathias.

Easley AI er opkaldt efter datalogen Anne Easley, der begyndte sin karriere med at udføre komplekse matematiske beregninger hos NACA, NASAs forgænger, men hurtigt skiftede til computerprogrammering, da computere kom for at overtage hendes job. Easley udviklede sig intelligent i takt med teknologien – og det gør Easley AI også.

 

"Easley AI modtager en forespørgsel fra brugeren og forbereder den med priming, så når den sendes til AI-modellen, f.eks. GPT-4, gives det bedst mulige svar"

Mathias Nysom Flohr, manager