Moderne sags­behandling på socialområdet

Moderne sags­behandling på socialområdet

Netcompanys brugervenlige og moderne fagsystem Modulus Social kan tilpasses præcis de behov, som din kommune har.

Brugervenlig og moderne sags­behandling med borgeren i centrum

Det sociale område er organiseret og forvaltet forskelligt i de enkelte kommuner. Derfor er Modulus Social skabt til at kunne favne præcis de behov og udfordringer, som findes på tværs af fagområder i netop din kommune.

Modulus Social er etableret på Netcompanys standard sagsbehandlingsplatform Modulus, der anvendes bredt på en lang række tværkommunale fagsystemer, og er integreret med den fælleskommunale rammearkitektur.

Vi har udviklet Modulus-platformen i tæt samarbejdet med fagfolk og brugere, som har været med til at gennemteste og kvalitetssikre, at fagsystemet er let, sikkert og intuitivt at bruge – både fra mobile enheder og computeren.

Tilpasset fag­personers forskellige behov

Modulus Social giver jer unikke muligheder for at tilpasse løsningen til det specifikke fagområdes behov på tværs af forvaltninger. Det betyder blandt andet, at medarbejderen kan have en tilpasset forside med præcis den information, der er nødvendig for arbejdsopgaven. Håndteres medicinudlevering kan forsiden indeholde et overblik over ikke afstemte medicinkort, eller arbejdes der på et botilbud kan risikovurderinger eller nyeste notater for borgerne vises i stedet.

Således sikres det, at medarbejderne let og intuitivt tilgår den nødvendige information om borgeren og borgerens sag.

Book en demo

Kunne I tænke jer at se hvordan løsningen fungerer? Indsend formularen – så kontakter vi jer og aftaler en dag, hvor vi kommer ud til jer, og viser jer hvordan Modulus Social kan styrke og effektivisere sagsbehandlingen i jeres kommune.

Reach out to

Jesper Molbo