Udnyt MeMo - et paradigmeskift i digital post

Udnyt MeMo - et paradigmeskift i digital post

Med MeMo går Danmark fra PDF-baseret til data- og interaktionsbaseret Digital Post til gavn for borgere, virksomheder og myndigheder. Men før I kan høste fordelene, ligger der en omstilling forude. Netcompany har de førende MeMo-eksperter i Danmark og kan hjælpe jer godt på vej.

Nyt Kursus i Praktisk MeMo-implementering

Med MeMo går Danmark fra PDF-baseret til data- og interaktionsbaseret Digital Post til gavn for borgere, virksomheder og myndigheder.

I Netcompanys kursus “Praktisk MeMo-implementering” bliver du klædt på til – som digitaliseringskonsulent eller projektleder – at varetage hele processen fra potentialeafklaring til leverandørdialog.

Vi tilbyder både åbne kurser på tværs af myndigheder samt myndighedsspecifikke kurser. Kurset kræver ingen forudsætninger, andet end en god portion nysgerrighed ift. hvad MeMo kan bibringe organisationen.

Resultaterne vil danne grundlag for det videre arbejde med fælles offentlige standarder

Anders Lillienfryd Holte, Chefkonsulent KL

Efter uddannelsen, kan du som deltager:

  • Lede MeMo-aktiviteter og -projekter i egen organisation
  • Designe brugerrejser og flows for optimering af arbejdsgange vha. MeMo
  • Engagere relevante aktører, herunder forretning, ledelse og leverandører

Hent kursusmateriale

 

Idet vi fra IT og Digitalisering deltog på MeMo workshoppene i de enkelte centre fik vi et utroligt godt indblik i hvilke interessenter man kommunikerer med i de enkelte centre, sant hvilken type digital post der sendes. Det var også en øjenåbner for centrene idet de lige pludselig fik et overblik som de ikke før havde haft.

Per Guldbæk Kristensen & Morten Stouby, Projektledere i Center for IT og Digitalisering, Frederikshavn Kommune

Netcompany er dybt involveret i MeMo

Netcompany har været dybt involveret i at definere den første tværoffentlige minimumsstandard for MeMo-opmærkning. Minimumsstandarden har allerede stor betydning i den fællesoffentlige dialog om Digital Post og MeMo, som alle myndigheder skal kunne sende ved udgangen af November 2023. Derfor er der mange gode grunde til at kaste sig over MeMo-omstillingen  allerede nu.

Rapport: Memo i kommunerne

Med MeMo får danske myndigheder helt nye muligheder i den digitale kommunikation

Omstillingen til Digitaliseringsstyrelsens nye meddelelsesformat MeMo vil revolutionere Digital Post, som vi kender det i dag. Omstillingen er en bunden opgave frem mod november 2023 og vil blandt andet medføre, at det som borger bliver langt lettere at handle på digital post fra det offentlige, hvad enten man anvender borger.dk, den nye Digital Post-app, den nye platform mit.dk eller e-Boks til at læse posten fra det offentlige.

 

Bedre borger- og virksomhedsservice

MeMo er en ny måde at pakke posten ind på, så det bliver muligt at fremhæve den vigtigste information for modtageren. Gennem MeMo vil man bl.a. kunne se tydelige frister og handlemuligheder forbundet med den post, man modtager.

Effektiv posthåndtering

MeMo understøtter intelligent og automatiseret håndtering af meddelelser. Med en lang række opmærkningsmuligheder i det nye meddelelsesformat får myndighederne helt nye værktøjer til at automatisere omfordelingen og håndteringen af digital post baseret på metadata.

Kontakt os i dag

Reach out to

Andreas Strandbygaard