Netcompany Academy

Netcompany Academy

Våre ansatte blir tatt inn på en karrierevei fra deres aller første dag i teamet. Utviklet i samarbeid med Netcompany Academy, legger din karrierevei ut en strukturert utviklingsplan som tar deg fra nyutdannet i rollen som Konsulent, deretter en Senior medarbeider, hele veien til Manager, Principal og — til slutt — Partner.

Det er opp til deg å avgjøre hvilken karrierevei som er riktig for deg. Velg den retningen som passer dine interesser og ambisjoner best. Vi vil hjelpe deg med å forstå hva hver vei innebærer og hvor den vil føre deg i karrieren din, slik at du alltid vet hva som forventes av deg i dag, i morgen og i fremtiden.

Del din kunnskap

Deling av kunnskap, hjelpe kolleger på tvers av team og steder har alltid vært nøkkelen til vår suksess. Vi jobber i team og har en åpen og støttende kultur der du alltid kan spørre en kollega eller leder om hjelp.

Kunnskapsdeling er enkelt gjennom våre Netcompany Centre of Excellence (CoE). CoE-ene er interne kunnskapsbaserte fellesskap som dekker alt fra spesifikke teknologier til metodikk. Dette betyr at det alltid er noen innenfor virksomheten som er klar til å svare på dine teknologispørsmål. Det betyr også at du kan lære av de beste IT-folkene i bransjen – uansett hvor du befinner deg.

Vi blir sterkere som en enhet ved å utvikle oss som individer

For å støtte din kontinuerlige utvikling vil du bli tatt opp i vår Netcompany Academy – et skreddersydd opplæringsprogram som består av seminarer, sertifiseringer og korte kurs designet for å supplere ferdigheter og kunnskap du oppnår gjennom dine daglige oppgaver.

Alle opplæringskurs er eksklusivt for Netcompany-ansatte, og innholdet er utviklet og gjennomført av våre egne fagfolk. Dette sikrer at innholdet, casene og diskusjonene har optimal kvalitet og full relevans. Timing og innholdet i obligatoriske seminarer er tilpasset din valgte karrierevei og rolle, dine ambisjoner og hvordan du utvikler deg.

Netcompany Academy gir deg muligheten til å bygge et sterkt sosialt nettverk med kollegene dine på tvers av prosjekter og land – relasjoner som har potensial til både å styrke din faglige utvikling og vare gjennom hele karrieren din.

"Vi utformet Netcompany Academy for å fremme vekst og læring for alle på tvers av virksomheten. Det er et omfattende utviklingsprogram, skreddersydd etter dine individuelle behov."

André Rogaczewski

CEO & Co-founder

Hvert år tilbyr vår Academy

200

Seminarer

500

Pop-up-kurs

100,000+

Timer med opplæring