Frequently asked questions

Utvikling

Centres of Excellence er vårt faglige fellesskap som hjelper oss med å dele kunnskapen vår med hverandre. Her vil vi dele beste praksis og løsninger innenfor et bredt spekter av teknologier, plattformer og disipliner med hverandre. Dette gjør vi på tvers av forretningsområder, prosjekter og geografisk lokasjon. Tanken er at kunnskapsdeling ikke bare vil gjøre oss smartere, men også hjelpe oss med å jobbe smartere.

Netcompany Academy spiller en fundamental rolle i måten vi hjelper våre ansatte med å utvikle seg. Her vil den spesifikke karriereretningen være skreddersydd til hver enkelt ansatt, noe som sikrer at alle får den relevante opplæringen de trenger, og til rett tid. Vi har mer enn 18 forskjellige seminarer som holdes flere ganger i året, samt en rekke nettbaserte «pop-up-kurs» som er laget for å utvikle spesifikke ferdigheter når ansatte trenger dem. Siden vi mener at den sosiale dimensjonen og nettverksgevinsten ved seminarene er like viktige som det faglige innholdet, arrangeres seminarene våre hovedsakelig fysisk. Når det gjelder innholdet, vil alle som underviser i akademiet være våre egne ansatte. Vi mener at det er våre egne folk som vet hvilke ferdigheter vi trenger for å handle best mulig for kundene våre, så det er helt naturlig å høre hva de har å si.

Vi verdsetter ekte samtaler – spesielt når det gjelder å ta en prat med våre ansatte og hjelpe hverandre med og vokse. Vår mentorordning er et godt eksempel på hvordan mer erfarne kolleger deler sin kunnskap og gir tilbakemeldinger til kolleger som befinner seg i et tidligere stadium av karrieren. Alle mentorer har gjennomgått mentoropplæring gjennom Netcompany Academy. I tillegg til å spille en viktig rolle for å styrke den faglige utviklingen til sine mentees, sikrer mentorene også at deres mentees trives og føler seg inkludert på jobben.

Arbeidsmiljø

Vårt After Dark-fellesskap består av en sosial og aktivitetskomitee, som er drevet av ansatte for ansatte – og støttes av Netcompany. After Dark organiserer et bredt spekter av arrangementer som gir deg muligheten til å bli kjent med dine kollegaer. Våre komiteer arrangerer alt fra teater og Gokart til brettspillkvelder og kurs i Paddel. Mulighetene er mange!

Vi liker å ha det gøy sammen, og vi tror at det å bli kjent utenfor jobben er viktig for å prestere og samarbeide med andre på prosjekt. I all beskjedenhet arrangerer vi noen ganske ekstraordinære års- og sommerfester som du ikke vil gå glipp av.

Kolleger som svetter sammen, holder sammen! De siste årene har vi arrangert vår egen treningsutfordring, med flotte premier og stor innsats fra alle nivåer av fysisk prestasjon – fra powerwalks til bestigning av Kilimanjaro! Som alle andre sosiale og sportslige aktiviteter er vår treningsutfordring frivillig, men antallet av påmeldinger forteller oss at de fleste av oss liker å svette og ha det gøy sammen.

Netcompany bygger på en filosofi om at de beste lederne er de som vet hvordan jobben skal gjøres – bokstavelig talt. Alle ledere i Netcompany har en relevant utdannings- og karrierebakgrunn, som gjør det mulig for dem å snakke samme språk som deg – IT. Men IT-kunnskap i seg selv gjør deg ikke nødvendigvis til en god leder, og derfor utdanner vi våre folk gjennom formell og uformell trening i hvordan du blir en god leder og rollemodell.

Bærekraft og jobbmuligheter

Vi liker å holde orden i huset, også når det gjelder å drive virksomheten vår på en ansvarlig måte. Vårt bærekraftarbeid er sentrert rundt tre områder – miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold (ESG). Innen hvert område har vi etablert et sett med kjerneprinsipper, som fungerer som våre retningslinjer. Hvert år holder vi oss selv ansvarlige, når vi rapporterer om fremdriften og aktivitetene i vår ESG-rapport.

Vi er en bedrift som består av mennesker. Vi ønsker å gjøre vårt beste for at alle som jobber her trives og har like muligheter. Vi jobber kontinuerlig med tiltak som kan hjelpe oss med å nå disse målene. Et av initiativene er våre ressursgrupper for ansatte, Employee Resource Groups (ERG-er). Ressursgruppene skal hjelpe oss med å identifisere våre «hull» og hjelpe oss med å gjøre forbedringer på arbeidsplassen.

Vi liker å ha folk på kontoret. Vi mener at (arbeids)livet er noe mer enn som så, og vår erfaring er at våre folk liker å tilbringe tid med hverandre – både på jobb og utenom arbeidstiden. Vi ønsker også tilby alle fleksibiliteten til å jobbe hjemmefra når det er mulig. Vi har innført en hybridarbeidsplassmodell, som gir deg mulighet til å jobbe hjemmefra dersom det lar seg gjøre i forhold til kunder og prosjektet.

Men husk at det finnes flotte mennesker, god kaffe og god lunsj på alle kontorene våre – og vi elsker å dele!

En av fordelene med å være et internasjonalt selskap er at fellesskapet vårt vokser seg større for hver dag. Når du har fått litt erfaring på hjemmebane, kan du be om å få flytte til et annet kontor for en kortere eller lengre periode. Ikke bare vil det være en fantastisk kulturell opplevelse, men du vil også utvikle faglig og personlig ferdigheter som kan hjelpe deg å ta karrieren din til neste nivå.

Du trenger ikke å reise til utlandet for å kjenne på det å jobbe internasjonalt. Hver dag jobber vi tett sammen på tvers av landegrensene i alle prosjekter, fordi vi mener at blandede teams gir både oss – og kundene våre, de beste resultatene.