IT-folk som leder IT-folk

IT-folk som leder IT-folk

Vi inspirerer og motiverer hverandre, og tilrettelegger for at du kan velge den karriereveien som passer dine ambisjoner og ferdigheter best.

Her leder IT-folk IT-folk. Dette er grunnleggende og unikt for vår måte å drive virksomhet på. Slik skaper vi de beste forutsetningene for at du kan lære av kollegaer, men samtidig utvikle dine lederegenskaper og ta neste steg i karrieren din med økt ansvar.

Langsiktig mentorskap

Hver Netcompany-ansatt blir tildelt en personlig mentor — noen du kan snakke med om din utviklingsplan og karrieremål. Mentor/mentee-forholdet er langsiktig og gir en virkelighetsnær visualisering av karrieremulighetene som ligger foran deg. Med en mentor er kontinuerlig faglig utvikling sikret — selv om du bytter team, går over til ulike prosjekter eller ender opp med å jobbe med forskjellige prosjektledere.

"En god leder er en leder som ser, involverer og verdsetter hver enkelt ansatt. Jeg er bevisst på å hjelpe hver enkelt ved å inkludere dem i viktige beslutninger og gi dem mer ansvar."

Ragne Nilsen Ribu

Principal

Alle mentorer

er erfarne ansatte som har vært i samme posisjon som deg, og fra den dagen du blir en leder, vil du selv være mentor for en mindre erfaren kollega. I tillegg til dine vanlige mentor-diskusjoner, kan du alltid ta kontakt med mentoren din for å snakke om arbeidet.