Netcompany Academy

Netcompany Academy

Vi tror kontinuerlig læring er avgjørende for din suksess og trivsel hos oss. Alle Netcompany-ansatte, uavhengig av deres erfaring, blir en del av vårt Netcompany Academy.

Gjennom vår Netcompany Academy tilbyr vi et mangfoldig utvalg av kurs, seminarer og sertifiseringer for å støtte din individuelle utvikling. Ettersom du avanserer i karrieren din, tilpasser Academy sine tilbud for å forbedre dine lederegenskaper, forståelsen av metoder, utdype dine lederegenskaper og finjustere dine strategiske evner.

Ettersom du går gjennom innholdet, vil du naturlig ta på deg mer ansvar som leder og knytte nettverk med dine kolleger.

Hvert år tilbyr vår Academy

200

Seminarer

500

Pop-up-kurs

100,000+

Timer med opplæring

"Vi utviklet Netcompany Academy for å fremme vekst og læring for alle på tvers av virksomheten. Det er et omfattende utviklingsprogram og skreddersydd etter dine individuelle behov."

André Rogaczewski

CEO & Co-founder

Ta styringen over din karriere

Som en erfaren profil har du sannsynligvis en idé om hvor du ønsker at karrieren din skal gå. Hos oss velger du karriereveien som passer dine ferdigheter og ambisjoner. Hver rolle og hver karrierevei beskrives i detalj. På denne måten vet du nøyaktig hva som forventes av deg for å nå neste nivå. Du vil ha tilgang til vårt prestasjonsbaserte karriereutviklingsprogram, som belønner topp utøvere med akselerert progresjon helt til Partner-status.

Teknologiene du vil jobbe med vil variere. Denne variasjonen gir deg muligheten til å utvikle dine tekniske ferdigheter. For å hjelpe deg å nå ditt fulle potensiale, vil du ha en mentor fra Netcompany som støtter deg og din utvikling.

Del din kunnskap

Kunnskapsdeling, og det å hjelpe kolleger på tvers av team har alltid vært en nøkkel til vårs suksess. Vi legger til rette for en samarbeidskultur der du alltid kan spørre en kollega eller leder om hjelp.
Gjennom Netcompany Centres of Exellence (CoE) bygger vi hverandres kompetanse. COE-ene er interne kunnskapsbaserte fellesskap som dekker alt fra spesifikke teknologier til metodikk. Dette betyr at det alltid er noen som er klar til å svare på dine teknologispørsmål. Det betyr også at du kan lære av de beste IT-folkene i bransjen – Uavhengig av hvor du befinner deg.