Netcompany Academy

Netcompany Academy

Bij Netcompany worden medewerkers vanaf hun allereerste dag in het team ingeschreven op een carrièrepad. Dit pad is ontworpen in samenwerking met Netcompany Academy en biedt een gestructureerd ontwikkelingsplan dat je meeneemt van pas afgestudeerde in de rol van Consultant, vervolgens naar een Senior functie, helemaal tot aan Manager, Principal en — uiteindelijk — Partner.

Aan jou de keuze welk carrièrepad het beste bij je past. Kies eenvoudigweg degene die het beste aansluit bij jouw interesses en ambities. We zullen je helpen begrijpen wat elk traject inhoudt en waar het je naartoe zal brengen in je carrière, zodat je altijd weet wat er vandaag, morgen en in de toekomst van je wordt verwacht.

We worden sterker als een geheel door ons als individuen te ontwikkelen

Om je voortdurende ontwikkeling te ondersteunen, word je ingeschreven in onze Netcompany Academy – een op maat gemaakt trainingsprogramma bestaande uit seminars, certificeringen en pop-up-cursussen die bedoeld zijn om de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan in je dagelijkse taken aan te vullen.

Alle trainingscursussen zijn exclusief voor Netcompany-medewerkers, en de inhoud wordt ontwikkeld en gegeven door onze eigen professionals. Dit zorgt ervoor dat de inhoud, cases en discussies van optimale kwaliteit en totale relevantie zijn. De timing en inhoud van de verplichte seminars zijn afgestemd op je gekozen carrièrepad en functie, je ambities en je voortgang.

Netcompany Academy stelt je ook in staat om een sterk sociaal netwerk op te bouwen met je collega’s over projecten en landen heen – relaties die het potentieel hebben om zowel je professionele vooruitgang te bevorderen als gedurende je hele carrière stand te houden.

Client Engagement Seminar (CES) is het eerste seminar dat je zult bijwonen.

Jaarlijks biedt onze Academy

200

Seminars

500

Pop-up-sessies

100,000+

Uren training

»Onze toewijding aan jouw succes zorgt ervoor dat als ons bedrijf groeit, ook jouw carrière groeit. We bieden talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen, te leren en te groeien door onderdeel te worden van de Netcompany Academy.«
Britt Hoppenbrouwers

Country Managing Partner, the Netherlands