IT-folk der leder IT-folk

IT-folk der leder IT-folk

Hos Netcompany er det IT-folk, der leder IT-folk. Det gør, at du altid kan diskutere tekniske udfordringer og løsninger med din projektleder og få løbende, relevant og detaljeret feedback, der bidrager til din udvikling.

Vi tilbyder dig den perfekte blanding af karriereudvikling, daglige, udfordrende opgaver og dybt kvalificeret støtte fra højtuddannede IT-folk. Denne kombination gør, at du kan bruge din energi på at lære og forbedre dig, så du er godt rustet til din videre karriere.

Bliv guidet af din dedikerede mentor

Alle ansatte hos Netcompany bliver tildelt en personlig mentor – en du kan tale med om din udviklingsplan og karrieremål. Forholdet til din mentor er langvarigt og indeholder et udvidet perspektiv på dine karrieremuligheder. Med en mentor er du sikret en løbende professionel udvikling, selv hvis du skifter team og ender med at arbejde med en anden projektleder.

”At være mentor i Netcompany er et varigt ansvar i al den tid, medarbejderen er i virksomheden. Jeg hjælper dem med deres professionelle og personlige udvikling gennem fire eller fem årlige møder, hvor vi taler om, hvordan det går, og hvordan vi skaber rammerne for, at de fortsat udvikler sig.”
Thomas Koefoed

Partner

Alle mentorer

er erfarne medarbejdere, der er startet samme sted som dig. De har også selv en mentor, så de ved hvad det kræver at være en god mentor. Du kan tale med din mentor på de fastlagte mentormøder, men også på andre tidspunkter, hvis du har brug for det. Din mentor hjælper dig med at finde dig til rette og du kan altid spørge din mentor hvis du mangler råd og vejledning.