Netcompany Academy

Netcompany Academy

Vores ansatte bliver sporet ind på en karrierevej fra den allerførste dag på jobbet. I samarbejde med din mentor lægges en struktureret plan, der kan føre dig fra nyuddannet til konsulent, videre til seniormedarbejder og derefter hele vejen op til manager og – måske en dag – partner.

Sammen med din mentor finder I frem til den karrierevej, der passer bedst til dine interesser og ambitioner. Vi hjælper dig med at forstå, hvad dine valg indebærer og hvor de fører dig hen, så du altid ved, hvad der forventes af dig i dag, i morgen og i dit fremtidige arbejdsliv.

Del din viden

At dele sin viden og hjælpe kolleger på tværs af teams og placering, har altid fundamentalt for vores succes. Vi arbejder i teams, og vi har en åben og støttende arbejdskultur, hvor man altid kan spørge en kollega eller en manager om hjælp.

Desuden er vidensdeling nemt igennem vores Centres of Excellence, som er interne, vidensbaserede fællesskaber, der dækker alt fra videnskabelige teknologier til metodologi. Det betyder, at der altid er nogen, der kan besvare dine teknologiske spørgsmål – og det betyder også, at du kan lære fra de bedste IT-folk i industrien, uanset hvor du befinder dig.

En stærkere enhed igennem individuel udvikling

For at sikre din løbende udvikling, bliver du tilknyttet Netcompany Academy – Netcompanys eget træningsprogram, der består af seminarer, certificeringer og pop-up kurser.

Alle seminarer og kurser er skræddersyet til at understøtte de værktøjer og den viden du tilegner dig via dit daglige arbejde og dine ansvarsområder. Alle seminarer og kurser er eksklusivt for vores medarbejdere, og størstedelen af indholdet udviklet af vores egne eksperter, hvilket sikrer høj kvalitet og relevant viden.

Udover at akademiet tilpasses din valgte karriervej, ambitioner og de fremskridt, du gør, giver det dig også rig mulighed for at opbygge et stærkt kollegialt netværk på tværs af lande og projekter. De forbindelser og venskaber, du skaber dig her, kan bidrage til både dine sociale og professionelle fremskridt igennem hele din karriere.

"Vi har designet Netcompany Academy til udvikling og læring. Det er et omfattende udviklingsprogram, der er tilgængeligt for alle medarbejdere og som er skræddersyet til dit individuelle behov."

André Rogaczewski

CEO & Co-founder

Årligt tilbyder Netcompany Academy

200

Seminarer

500

Pop-up kurser

100,000+

Timers træning