Netcompany Academy

Netcompany Academy

At blive ved med at lære. Det tror vi er fundamentalt for din succes og fortsatte udvikling. Derfor er vi stolte af at tilbyde alle vores medarbejdere plads i vores Netcompany Academy.

Her udvikler vi os gennem obligatoriske seminarer, certificeringer og pop-up kurser, tilpasset til din karrierevej, rolle og ambitioner. Alle seminarer og kurser er skræddersyet til at understøtte de værktøjer og den viden, du tilegner dig via dit daglige virke og ansvarsområder.

Alle træningskurser er eksklusivt for vores medarbejdere, og indholdet præsenteres  egne eksperter for at sikre, at alt indhold er relevant for dit arbejde og færdigheder.

Årligt tilbyder Netcompany Academy

200

Seminarer

500

Pop-up kurser

100,000+

Timers træning

"Vi har designet Netcompany Academy til udvikling og læring; det er et omfattende udviklingsprogram, der er tilgængeligt for alle medarbejdere og som er skræddersyet til det behov.”

André Rogaczewski

CEO & Co-founder

Tag kontrol over din karriere

Med nogle års erfaring har du sandsynligvis en idé om, hvordan du vil føre din karriere videre. Hos os vælger du i samarbejde med din mentor den karrierevej, der passer bedst til dine evner og ambitioner, ud fra nogle prædefinerede roller. Hver rolle er nøje beskrevet for at sikre, at de er forståelige, så du på den måde altid ved, hvad der forventes af dig for at nå det næste trin på karrierestigen. Du vil også få adgang til vores meritbaserede karriereudviklingsprogram, der giver top performers mulighed for at sætte skub i karrieren hele vejen op til partnerstatus.

Du kommer til at arbejde med skiftende teknologier afhængig af kunden og projektets karakter, som giver dig muligheden for konstant at forbedre din tekniske kunnen. Undervejs hjælper vi dig med at nå dit fulde potentiale, og du vil løbende blive støttet af en dedikeret mentor – en anden IT-ekspert, der arbejder hos os.

Del din viden

At dele sin viden og hjælpe kolleger på tværs af teams og placering, har altid været essentielt for vores succes. Vi arbejder i teams, og vi har en åben og støttende arbejdskultur, hvor man altid kan spørge en kollega, manager eller mentor om hjælp. Desuden er vidensdeling nemt igennem vores Centres of Excellence, som er interne, vidensbaserede fællesskaber, der dækker alt fra videnskabelige teknologier til metodologi. Det betyder, at der altid er nogen, der kan besvare dine teknologiske spørgsmål – og det betyder også, at du kan lære fra de bedste IT-folk i industrien, uanset hvor du befinder dig.