Uddannelses­forløb og online kurser

Uddannelses­forløb og online kurser

Hvad er Aula, og hvordan bruger man det bedst? Vi tilbyder en række faste og mere skræddersyede uddannelsesforløb, alt efter hvad jeres behov er.

Online kurser

Har medarbejderne på skole eller dagtilbud behov for en genopfriskning af Aulas funktionalitet, eller er der brug for en introduktion til de nye funktionaliteter i Aula, tilbyder vi online kurser. Kommunerne kan tilkøbe online kurser med fokus på bestemte funktionaliteter som f.eks. Komme/gå modulet eller Q&A’s, hvor deltagerne kan stille spørgsmål til Netcompanys konsulenter om Aula og brugen heraf.

Kurserne er særligt givtige som supplement til eksisterende uddannelsesforløb, da det giver mulighed for hurtig og tidseffektiv indlæring eller genopfriskning. Vi afholder online kurser i Aula ca. hvert kvartal. Kurserne vil løbende blive annonceret på denne side.

 

På nuværende tidspunkt tilbydes nedenstående kurser:

Almindeligt brugerkursus for nye brugere og superbrugere

Varighed og format:
6 timers online gennemgang af grundfunktionaliteten i Aula. Der vil være god tid til spørgsmål og drøftelser undervejs.

Formål:
Formålet med kurset er, at nye medarbejdere kan få en gennemgang af funktionaliteterne i Aula, og hvordan disse bruges. Kurset giver dermed en grundig introduktion til funktionaliteten i Aula for at Aula kan bruges bedst muligt i praksis.

På dette webinar gennemgås de vigtigste moduler i Aula; Beskeder, Sikre filer, Kalender og Komme/Gå.

 • Afholdelsesdato: Dato kommer senere
 • Pris: 2900 DKK per kursist
 • Forløbene afholdes kun, såfremt der deltager minimum 6 kursister
 • Tilmeldingsfrist: Dato kommer senere

Superbruger Brush-up kursus

Varighed og format:
2 timers online gennemgang af grundfunktionaliteten i Aula med udgangspunkt i spørgsmål indsendt af deltagerne. Der vil ligeledes være god tid til spørgsmål og drøftelser undervejs. Deltagerne indsender spørgsmål på forhånd, så webinaret har fokus på de funktionaliteter, deltagerne ønsker.

Formål:
Formålet med kurset er, at medarbejdere kan få et brush-up på dele af Aula, de måske ikke er så bekendte med. Kurset giver dermed en gennemgang og mulighed for at stille spørgsmål til de dele af Aula, der er relevante for deltagerne.

På dette webinar gennemgås de moduler i Aula, deltagerne har stillet spørgsmål til på forhånd.

 • Afholdelsesdato: Dato kommer senere
 • Pris: 1200 dkk per kursist
 • Forløbene afholdes kun, såfremt der deltager minimum 6 kursister
 • Tilmeldingsfrist: Dato kommer senere

Administratorkursus

Varighed og format:
6 timers online gennemgang af den vigtigste funktionalitet for administratorer i Aula. Der vil være god tid til spørgsmål og drøftelser undervejs.

Formål:
Formålet med kurset er, at nye administratorer i Aula kan få en introduktion til brugen af Aula som administrator. Kurset giver dermed en grundig introduktion til administrationen i Aula, for at Aula kan bruges bedst muligt i praksis.

På dette webinar gennemgås de vigtigste funktioner for en institutionsadministrator: Rettigheder, Grupper, Supplerende stamdata og tilladelser, Ressourcer, Dashboards og Komme/Gå.

 • Afholdelsesdato: Dato kommer senere
 • Pris: 2900 dkk per kursist
 • Forløbene afholdes kun, såfremt der deltager minimum 6 kursister
 • Tilmeldingsfrist: Dato kommer senere

Andre uddannelsesforløb

I Netcompany har vi uddannelsesforløb til brugere af Aula, eksempelvis superbrugere eller skoleledere i kommunen, og vi kan tilpasse disse, så de stemmer overens med kommunens overordnede anvendelsesstrategi.

Har jeres institutionsledere fx behov for en workshop om anvendelsen af Aula eller har I særlige fokusområder i brugen af Aula, som skal kommunikeres til medarbejdere på de enkelte institutioner, så har vi mulighed for at sammensætte forløb, der tager højde for netop jeres institution- og kommunebehov. Det er også muligt at tilkøbe en spørgetime, hvor jeres medarbejdere har mulighed for at stille spørgsmål til Aula. Ønsker I et af disse forløb, kan I skrive til aula.implementering@netcompany.com

Materialer og video

Vi udarbejder løbende generelle materialer og videoer som en overordnet introduktion til Aula via Aula-projektet. Disse er tilgængelige på www.aulainfo.dk.