Data-indsigt sikrer optimal brug af Aula

Data-indsigt sikrer optimal brug af Aula

Netcompany hjalp Assens Kommunes med at optimere deres brug af Aula gennem en grundig undersøgelse af udvalgte skolers opsætning.

Assens Kommunens projektleder tog kontakt til Netcompany med et ønske om at få genopfrisket funktionaliteten i Aula samt få en vurdering af skolernes brug og opsætning af Aula.

Derfor foretog Aulas implementeringskonsulenter en grundig analyse af kommunens egne data, hvor de analyserede specifikke skolers opsætning og brug af Aula. Det viste sig, at kommunens skoler, ved hjælp af simple tiltag, kunne opsætte og bruge Aula på en mere værdifuld måde.

Resultaterne blev præsenteret for kommunens superbrugere, og der blev gennem øvelser og dialog skabt en god forståelse for, hvordan de kan opnå en mere værdifuld opsætning og brug af Aula. Efter at have hjulpet skolerne udtaler en af superbrugerne:

Vi har fået en sikkerhed for, hvordan opsætningen af Aula giver mest værdi. Det er dejligt at blive forsikret om, at det nu ser rigtigt ud.

Resultater

Aulas implementeringskonsulenter har på baggrund af den grundige analyse hjulpet skolerne i Assens kommune med at:

  • Sikre, at institutionens brugere og grupper har de mest hensigtsmæssige rettigheder
  • Optimere brugen af sikker fildeling samt sikre konstant og korrekt overblik over følsomme personoplysninger på børn
  • Opnå den rette gruppestruktur og sikre, at rettighedsstyringen i grupperne opsættes efter kommunens og institutionens ønsker
  • Effektivisere kommunikationen mellem skole og hjem gennem effektiv brug af beskeder og opslag i Aula
  • Strømline skolernes dashboards så de rette profiltyper har adgang til de mest relevante moduler – fx Komme/Gå

Aulas implementeringskonsulenter præsenterede analysens resultater ved at deltage på et superbrugermøde i Assens Kommune. En lignende rådgivning kan også foretages over Skype, hvor Netcompany laver en grundig undersøgelse af en enkelt skoles opsætning og brug af Aula.

Kontakt

Kontakt vores implementeringsteam på aula.implementering@netcompany.com.