Moderne sags­behandling på PPR-området

Moderne sags­behandling på PPR-området

Netcompanys brugervenlige og moderne fagsystem Modulus PPR kan tilpasses præcis de behov, som din kommune har.

Brugervenlig og moderne sagsbehandling med barnet i centrum

PPR-området er organiseret og forvaltet meget forskellige i de enkelte kommuner. Derfor er Modulus PPR udviklet og designet til at favne de forskellige behov og udfordringer, som netop din kommune står overfor.

Modulus-PPR er etableret på Netcompanys standard sagsbehandlingsplatform Modulus, der anvendes bredt på en lang række tværkommunale fagsystemer, og som er tæt integreret med den fælleskommunale rammearkitektur.

Vi har udviklet Modulus-platformen i tæt samarbejde med fagfolk og brugere, som har været med til at gennemteste og kvalitetssikre, at fagsystemet er let, sikkert, moderne og intuitivt at bruge – også fra mobilen.

Modulus PPR

Tilpasset den enkelte sagsbehandler

PPR-medarbejderne kan opsætte personlige sider i Modulus PPR, så eksempelvis forsiden viser grafiske visualiseringer og listevisninger helt efter eget valg. Fra den personlige forside kan PPR-medarbejderen hurtigt danne sig et overblik over nye og igangværende sager samt benytte den globale søgefunktion til nemt at fremsøge indhold på tværs af sager.

PPR-medarbejderne tilgår let og intuitivt den nødvendige information om barnet og barnets sag, og tager hurtigt notater på igangværende sager.

Book en demo

Kunne I tænke jer at se hvordan løsningen fungerer? Indsend formularen – så kontakter vi jer og aftaler en dag, hvor vi kommer ud til jer, og viser jer hvordan Modulus PPR kan styrke og effektivisere PPR-området i jeres kommune.

Vil du vide mere?

Reach out to

Jesper Molbo