Brugervenlig og moderne boliganvisning

Brugervenlig og moderne boliganvisning

Netcompanys brugervenlige og moderne fagsystem Modulus Boliganvisning kan tilpasses præcis de behov, som din kommune har.

Modulus Boliganvisning er Netcompanys standardplatform til understøttelse af sagsbehandling på boliganvisningsområdet. Organiseringen og forvaltningen af dette område er forskellige i de enkelte kommuner hvorfor platformen er udviklet med en høj grad af konfigurerbarhed så den også kan favne de behov og udfordringer, som netop din kommune står overfor.

Modulus Boliganvisning er etableret på Netcompanys standard sagsbehandlingsplatform Modulus Sag, der anvendes bredt på en lang række tværkommunale fagsystemer, og som er tæt integreret med den fælleskommunale rammearkitektur.

Vi har udviklet Modulus Boliganvisning i tæt samarbejde med fagfolk og brugere, som har været med til at gennemteste og kvalitetssikre, at fagsystemet er let, sikkert, moderne og intuitivt at bruge.

Automatisk konvertering

Netcompany har udviklet standardværktøjer som automatiserer konverteringen af eksisterende data fra andre boliganvisningsløsninger, f.eks. KMD Structura. Dette betyder at jeres kommune hurtigt, og med begrænsede transitionsomkostninger, vil kunne komme i gang med at bruge Modulus Boliganvisning.

Book en demo

Kunne I tænke jer at se hvordan løsningen fungerer? Indsend formularen – så kontakter vi jer og aftaler en dag, hvor vi kommer ud til jer, og viser jer hvordan Modulus Boliganvisning kan styrke og effektivisere boliganvisningen i jeres kommune.


Vil du vide mere?

Reach out to

David Holst Møller