Modulus Boliganvisning

Brugervenlig og moderne boliganvisning

Modulus Boliganvisning

Brugervenlig og moderne boliganvisning

Modulus Boliganvisning er Netcompanys standardløsning til understøttelse af sagsbehandling på boliganvisningsområdet. Idet organiseringen og forvaltningen af området er forskellig i de enkelte kommuner, er løsningen udviklet til at kunne tilpasses præcis de behov og udfordringer, som jeres kommune står med.

Modulus Boliganvisning er etableret på Netcompanys standard sagsbehandlingsplatform Modulus Sag, der anvendes bredt på en lang række tværkommunale fagsystemer, og som er tæt integreret med den fælleskommunale rammearkitektur.

Vi har udviklet Modulus Boliganvisning i tæt samarbejde med fagfolk og brugere, som har været med til at gennemteste og kvalitetssikre, at fagsystemet er let, sikkert, moderne og intuitivt at bruge.

Sådan vil Modulus Boliganvisning gøre en forskel for jer

Smarte arbejdsflows

Brugervenlige og konfigurerbare arbejdsflows, bidrager til effektiv og ensartet sagsbehandling af boliganvisningssager i kommunen.

Integrationer til grunddata

Integrationer til grunddata registre sikrer høj datakvalitet og sparer manuelle arbejdsgange i forbindelse med administration af boliger.

Matching-funktionalitet

En effektiv matching-funktionalitet, med indbygget og fleksibel søgning, sikrer at det er let både at udsøge boliger der matcher en given borgers behov, såvel som ansøgning fra borgere som matcher en specifik bolig.

Driftsnær ledelsesinformation

Driftsnær ledelsesinformation er tilgængelig direkte i løsningen via konfigurerbare målrettede overblik, på live data og bidrager til øget overblik og effektiv fordeling af opgaver.

Automatisk konvertering

Netcompany har udviklet standardværktøjer som automatiserer konverteringen af eksisterende data fra andre boliganvisningsløsninger, f.eks. KMD Structura. Dette betyder at jeres kommune hurtigt, og med begrænsede transitionsomkostninger, vil kunne komme i gang med at bruge Modulus Boliganvisning.

Book en demo

Kunne I tænke jer at se hvordan løsningen fungerer? Indsend formularen – så kontakter vi jer og aftaler en dag, hvor vi kommer ud til jer, og viser jer hvordan Modulus Boliganvisning kan styrke og effektivisere boliganvisningen i jeres kommune.

Vil du vide mere?

Kontakt

Jesper Molbo