DM i
programmering 2023

DM i Programmering er en konkurrence, der afholdes af Netcompany og Jobindex og som i år finder sted lørdag den 7. oktober 2023. Her får du muligheden for at teste dine kodeevner og konkurrere mod andre deltagere. Så er du klar til udfordrende og sjove kode-opgaver, så har du chancen nu!

In-person

Date

Time

Location

October 7, 2023

10:00 - 19:00

Denmark

Er du klar på en udfordring?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Københavns Universitet og Aarhus Universitet, hvor vi inviterer til DM i programmering. Er du universitetsstuderende, men ikke tilknyttet Københavns Universitet eller Aarhus Universitet, skal du tilmelde dig den lokation, du er nærmest på. Så studerer du eksempelvis på Aalborg Universitet og ønsker at deltage, skal du tilmelde dig på Aarhus Universitet, og er du studerende på f.eks. DTU/ITU, skal du tilmelde dig på Københavns Universitet.

Mulighed for at gå videre

Vinderholdet får den flotte titel som Danmarksmestre i programmering, men kvalificerer samtidig også til den Nordvesteuropæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC). Vinderne af DM i Programmering vinder derfor et gavekort på DKK 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.

Sådan tilmelder du dig NCPC

For at deltage i konkurrencen skal I tilmelde jer NCPC (Nordic Collegiate Programming Contest)

Alle er velkomne til NCPC, uanset alder eller studiestatus. Men for at vinde Danmarksmesterskaberne, skal jeres hold opfylde kravene om at være berettiget, hvilket angives ved registreringen. Formelt skal I være »ICPC-eligible«.

Adresser på konkurrencedagen

Aarhus Universitet
Benjamin-bygningen (bygning 5344)
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

 

Københavns Universitet
Kantinen på Københavns Biocenter
Ole Maaløes Vej 5, 2200 Kbh. N.

Where

Denmark

When

October 7, 2023

10:00 - 19:00

Monica Borup Duch

Employer Branding Consultant

mbd@netcompany.com

Discover upcoming events