IT-folk som leder IT-folk

IT-folk som leder IT-folk

I Netcompany leder IT-folk IT-folk. Dette betyr at du kan diskutere tekniske utfordringer og løsninger med prosjektlederen din og få hyppig, relevant og detaljert tilbakemelding om hvordan du kan forbedre deg. Denne tilnærmingen er unik for Netcompany og betyr at du vil ha optimale forhold for kontinuerlig utvikling.

Vi lover en kombinasjon av karriereutvikling, utfordrende daglig praktisk erfaring og dedikert støtte fra svært dyktige IT-fagfolk. Sammen sørger dette for at din energi blir brukt på å lære og forbedre de spesifikke ferdighetene du trenger for å lykkes og utvikle deg i karrieren din.

Langsiktig mentorskap

Hver Netcompany-ansatt blir tildelt en personlig mentor — noen du kan snakke med om din utviklingsplan og karrieremål. Mentor/mentee-forholdet er langsiktig og gir en virkelighetsnær visualisering av karrieremulighetene som ligger foran deg. Med en mentor er kontinuerlig faglig utvikling sikret — selv om du bytter team, går over til ulike prosjekter eller ender opp med å jobbe med forskjellige prosjektledere.

"En god leder er en leder som ser, involverer og verdsetter hver enkelt ansatt. Jeg er bevisst på å hjelpe hver enkelt ved å inkludere dem i viktige beslutninger og gi dem mer ansvar."

Ragne Nilsen Ribu

Principal

Alle mentorer

er erfarne ansatte som har vært i samme posisjon som deg. De er også selv mentees, så de vet hva som kreves for å være en god mentor! Du kan ta kontakt og snakke med mentoren din under jevnlig planlagte mentor-møter, men også utenom organiserte intervju-tider — når du trenger dem. Mentoren hjelper deg med å finne deg til rette, og er også noen du kan henvende deg til hvis du har spørsmål eller bare trenger veiledning.