Fra nybegynner til nøkkelspiller

Fra nybegynner til nøkkelspiller

Du trenger ikke å ha årsvis med arbeidserfaring for å bli betraktet som en likeverdig teammedlem – og vi lover å utfordre deg fra dag én!

Som nyutdannet vil du jobbe på prosjekter side om side med resten av teamet ditt.

Du vil utvikle ferdighetene dine og og få muligheten til bruke din kunskap i prosjekter som har en innvirkning i samfunnet vi lever i.

Du vil bli betrodd oppgaver og ansvar som lett overgår inngangsnivåstillinger i andre organisasjoner.

Nylig utdannet?

Eller jobber du med en IT- eller vitenskapsgrad? Da passer du perfekt med vår tilnærming! Hvorfor? Fordi du ikke bare har en åpen innstilling – klar til å lære og forbedre deg – men du har også all den nødvendige teoretiske kunnskapen for å lykkes. Forvent en bratt læringskurve fra starten av, men glem ikke at teamet ditt alltid vil støtte deg. Vi vil at du skal lykkes!

"Gjennom hyggelig og imøtekommende kollegaer ble jeg raskt integrert. Jeg følte meg rett og slett trygg i nye omgivelser, og det gjorde det enklere å lære mye på kort tid."

Magnus Christensen Myklegard

Senior Consultant

"Å pleie og utvikle unikt digitalt talent er en kjerne del av virksomheten vår. Dere er de som vil fremme samfunnet og løse fremtidige utfordringer innen områder som klimaendringer og helse."

André Rogaczewski

CEO & Co-founder