Gjør en forskjell. Begynn i Netcompany

Gjør en forskjell. Begynn i Netcompany

Ønsker du å ligge i forkant av den digitale transformasjonen og bidra til å bygge smartere, mer tilkoblede og bærekraftige samfunn? Nå har du sjansen!

Skill deg ut i mengden

Er du på utkikk etter et sted å starte? Eller kanskje du er klar til å påta deg større ansvar? La oss finne den rette veien for deg.

"Det er stort fokus på å utvikle hver enkeltpersons kompetanse og spre kunnskap på teamet. Alle som ønsker å lære seg noe nytt får lov til prøve seg på nye utfordringer."

Husein Davlajev

Senior Architect

Netcompany Academy

Vi tilbyr deg et unikt læringsmiljø og bransjens beste karriereutviklingsmuligheter i et sterkt sosialt fellesskap der IT-folk leder IT-folk.

“Vi utformet Netcompany Academy for å fremme vekst og læring for alle på tvers av virksomheten; det er et omfattende utviklingsprogram, tilgjengelig for alle og skreddersydd etter dine individuelle behov.”

– André Rogaczewski, CEO & Co-founder

Client Engagement Seminar (CES) er det første seminaret du vil delta på.

Vi gjør det mulig for deg å spille en avgjørende rolle i akselera­sjonen av digital transform­asjon i offentlige og private virksomheter, og dermed utgjøre en forskjell for samfunn, bedrifter og miljøet.