Ontdek je volledige potentieel

Ontdek je volledige potentieel

Je hebt geen jarenlange werkervaring nodig om als gelijkwaardig teamlid te worden beschouwd — en we beloven je vanaf dag één uit te dagen!

Als afgestudeerde werk je zij aan zij met de rest van je team aan projecten.

Je zult je vaardigheden ontwikkelen en je technologische kennis inzetten voor projecten met een reële impact op bedrijven en mensen.

Je krijgt taken en verantwoordelijkheden toevertrouwd die ruimschoots de instapniveaus in andere organisaties overtreffen.

Onlangs afgestudeerd?

Of ben je bezig met je IT- of wetenschapsstudie? Dan sluit je perfect aan bij onze aanpak! Waarom? Omdat je niet alleen een open mentaliteit hebt — klaar om te leren en te verbeteren — maar je hebt ook alle benodigde theoretische kennis om succesvol te zijn. Verwacht vanaf het begin een steile leercurve, maar vergeet niet dat jouw team altijd achter je staat. We willen dat je slaagt!

"Van de schoolgangen in het onderwijs tot het dynamische dagelijkse leven van agile teams. Terwijl ik mijn pad blijf vormgeven, kan ik alleen maar denken en geloven in de transformatie die ik hoop achter te laten."
Lisanne Farla

Master

"Het koesteren en ontwikkelen van jong digitaal talent is een kernonderdeel van ons bedrijf. Jullie zijn degenen die de maatschappij zullen bevorderen en toekomstige uitdagingen zullen oplossen op gebieden zoals klimaatverandering en gezondheid."
André Rogaczewski

CEO & Co-founder